2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

A Kárpátiát és Horthy-t gyalázták a buzik - keményen reagáltak Petrás Janiék (Videó)

"Ki nem ugrál büdös buzi!" - jött a válasz Sümegről...

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a "szeretet" nyelvén megszólaló, az elfogadás bajnokai, a kedves liberálisok felvonultak. Némelyikük a miniszterelnök halálát jósolta, de sebaj. Ezek ilyenek...

Már megszoktuk. Az elfogadásért harcoló kisebbség néha belerugdos a kereszténységbe. Persze, erre nincs törvény, nekik bármit lehet. De, ha valaki visszaszól a konzervatív oldalról, akkor egyből jön a visítás.

Nácifasisztahomofóbreakciósnyilasblablabla...

Biztosan így lesz most is.

Történt ugyanis, hogy a HVG nevezetű, ukrán propagandaoldal megírta, a tegnapi homoszexuális felvonuláson:

Zenében a Pride-on megszokott előadók és számok tarolnak, például Katy Perry (I Kissed a Girl), Lady Gaga (Bad Romance, Born This Way), de ha Taylor Swift-től vagy az ABBÁ-tól akármi megszólal, megörül a tömeg. De a Ketchup-songgal is hasonló a hatás (bár ezt a legfiatalabbak, láthatóan nem értik). Közben a Kétfarkúak viszont kimaxolták az iróniát és beraktak a Kárpátiától a Horthy Miklós katonája vagyok én-t. Ezzel és “ria ria Hungária” felkiáltással köszöntik a szélsőjobbos ellentüntetőket

- közvetített a hungarofób lap.

Mit lépett erre a Kárpátia?

Az előbb említett incidens a Kárpátia zenekar tudomására jutott, akik szombat este Sümegen koncerteztek. Ahogy az lenni szokott, a Kárpátia frontembere, Petrás János néhány mondattal és egy kis performansszal válaszolt a gyűlölködőknek.

Petrás először azzal kezdett, hogy nem szabad neki a koncertek előtt Vadhajtásokat olvasnia, mert csak felhúzza magát. Felidézte, hogy a pride-on a kétfarkú kutyapárt tagjai betették a Horthy Miklós katonája vagyok című dalukat tette be.

A Kárpátia azt üzente a provokátoroknak:

addig üsd a buzit, amíg meleg...

Később a koncerten elérkeztek az előbb említett nótához is.

Petrás leállította a dalt és egy kis segítséget kért a közönségtől...

Egy másik kameraállásból is megtekinthető a performansz:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató