2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Gőzerővel folyik a migránsok honosítása Németországban

A Szövetségi Statisztikai Hivatal számai könyörtelenül mutatják a tömeges migrációs politika katasztrófáját: csak 2022-ben csaknem 170 000 embert honosítottak – közli Facebook-oldalán az AfD.

Úgy fogalmaznak, a német útlevelet „szemétté” alakították és tovább ösztönzik a tömeges migrációt, amely így tovább emelkedik. A honosítási törvény tervezett reformjával a fejlemény súlyosbodik.

– Mert e reform szerint a bevándorlókat nem csak nyolc év után kellene honosítani, hanem öt év, vélt jó beilleszkedés esetén három év után. Ráadásul a korábbi állampolgárságról sem kell többé lemondani – a bevándorlók tehát úgy élhetnek hazánk előnyeivel, hogy egyértelműen nem kötelezik el magukat Németország mellett – írják.

– A kötelező nyelvvizsgák esetében a 67 év feletti migránsok esetében kivételt kell tenni. Az a tény, hogy Faeser (SPD) belügyminiszter „szakképzett munkaerő-bevándorlásról” beszél ezzel a jogalkotási projekttel kapcsolatban, szemtelen félrevezetés. A Faeser azokra a vendégmunkásokra utal, akik Olaszországból, Spanyolországból vagy Görögországból érkeztek Németországba az 1950-es és 1960-as években. De 2022-ben a legnagyobb honosítási csoportot valójában a szíriaiak alkották (48 300 fő), akik 29 százalékot tettek ki. A futószalagon való tömeges honosítási politika helyett biztos határok és deportálások kellenek – összegzik.

(Magyar Jelen)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató