2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Bodajkon táborozik augusztusban a pedofil Szikra Mozgalom

Az utóbbi hetekben egyre több információ lát napvilágot arról a pedofilbotrányról, amely a szélsőbaloldali Szikra Mozgalom egyik tagjánál tartott házkutatás után robbant ki. A szélsőbaloldali szervezet idén nyáron is megtartja táborát Bodajkon – írja a Nacionalista Zóna. 



Az elmúlt években rendszeresen tartott ilyen táborokat a Szikra Mozgalom, amelyeken nem csak Jámbor András, de a tavalyi évben még Tamás Gáspár Miklós is előadott a marxista fiataloknak. A tábort az idei évben is meghirdették az év első felében, mielőtt kitört volna az a botrány, ami által az egész ország megismerhette a mozgalom nevét. A 2021-es Szikra tábor képei ide kattintva nézegethetőek!

Mint ismeretes, a Szikra Mozgalom semmilyen, rá nézve kellemetlen ügyben nem szólal meg, ellenben tovább hirdetik idei nyári táborukat, melyről csak annyit lehet biztosan tudni, hogy Bodajkon lesz megrendezve augusztus 18. és 20. között.

A Nacionalista Zónának azonban van sejtése arról, hol lehet a tábor.

A pontos helyszínt nem árulják el, azonban tudni lehet, hogy a tavalyi évben a Bodajki Falutáborban rendezték meg összejövetelüket, és vélhetően ez idén sem lesz másként

– írják.

Jámbor bejelentette, hogy a momentuos hazarulót, Donáth Annát is meghívták, illetve az LMP-s Ungár Pétert is.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató