2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Menekülés közben óriásit perecelt a lopott tévével és bringával egy székesfehérvári tolvaj (Videó)

Egyszerre két tárgyat is el akart lopni egy székesfehérvári tolvaj, de gyorsan utolérte a karma. A férfi a jókora esés után dühében belerúgott a frissen lopott tévébe.

Bármelyik Benny Hill-jelentben megállná a helyét arról a tolvajról készült felvétel, aki egyszerre akart kerékpárt és tévét lopni Székesfehérváron. A helyi rendőrök néhány nap alatt azonosították és elfogták az értékes biciklivel és értéktelen tévével menekülni próbáló férfit, írja a police.hu.

A rendőrség még július 11-én kapott bejelentést arról, hogy a Várkörút egyik lakóházának zárt helyiségéből elloptak egy biciklit. A bejelentő elmondta, hogy egy másik lakó működésképtelen tévéje is eltűnt az alagsori helyiségből.

A rendőrök néhány nap múlva a térfigyelő kamera segítségével azonosították és elfogták a 26 éves tettest, akinél megtalálták az ellopott járművet is.

A felvételeken jól látszik, ahogy a tolvaj előbb kitolja a kerékpárt, majd visszamegy a tévéért. Ezután a készüléket a hóna alá csapva távozik, de néhány méterrel később elesik a biciklivel. Feltápászkodás közben dühösen belerúg az egyébként is értéktelen televízióba.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató