2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Filmbe illő autósüldözés volt az M2-es autóúton (Videó)

A Mercedes sofőrjét hosszú kilométereken keresztül üldözték, közben egy rendőrautó is összetört.

Elképesztő, filmbe illő autós üldözésnek lehettek tanúi kedden délelőtt az M2-es autóúton, ahol több zsaru is vad hajszát folytatott egy előlük menekülő Mercedes után. 

A Bors úgy tudja, hogy a kocsit megpróbálták leinteni a zsaruk, ő azonban nem állt meg, hanem nagy gázzal tovább hajtott. A rendőrök természetesen utána eredtek, a szemtanúk szerint a sofőr irgalmatlan tempóban próbálta lerázni üldözőit: 

- Nem hiszem, hogy az a sofőr nézett bármit is, mert nagyon ment. Nem igazán volt tekintettel rendőrre vagy éppen másra

 - mondta egy arra haladó szemtanú. 

A Bors megtudta, hogy a Mercedes olyannyira vérmesen hajtott, hogy még az egyik rendőrautóra is ráhúzta a kormányt és nekiment az őt üldözők egyikének. 

Ekkor viszont megállt végre. Egy másik szemtanú szerint mind a két kocsi össze volt törve: 

- A rendőrautó eleje és a Merci eleje is meg volt zúzódva, ránézésre nem volt súlyos sérülés. De nagyon reméljük, hogy senki nem sérült meg a balesetben, csak anyagi a kár - tette hozzá a másik szemtanú. Ő hozzátette, hogy úgy látta, a kocsiban sportülések vannak: 

- Szerintem a kocsit külföldről hozták be, de úgy látszott, hogy sportüléses, dupla kipufogós, tehát valószínűleg megy, mint a veszedelem. Közel 200 lóerő környékinek saccolnám. Nem olcsó ez a típus, még ebben a nagyjából 10 éves évjáratban is körülbelül 5 millió forintba kerül - vélekedett. 

A lap információi szerint a kocsin nem volt hátsó rendszám, emellett úgy tudjuk: a sofőrt már korábban eltiltották a vezetéstől. 



Egyelőre nem tudni pontosan, hogy valaki megsérült-e az üldözés során, illetve, hogy a férfi miért menekült a zsaruk elől. 

"A megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást folytat. A nyomozás kezdeti szakára figyelemmel azonban bővebb tájékoztatás jelenleg nem adható" - válaszolták a Borsnak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató