2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Jámbor: Csak azért is megtartjuk idén is a Szikra Tábort!

Nagyon kiakadt a Párbeszéd antifasiszta ügynöke, miután Bodajkon visszamondták a Szikra tábort.

 El akarják lehetetleníteni a Szikra nyári táborát! A Fidesz nem áll le, tovább folytatják ellenünk a támadást - fakadt ki Jámbor a Facebookon.

 Két héttel a Szikra nyári táborának kezdete előtt váratlanul lemondták a fél éve lefoglalt táborhelyünket. Egyértelműen politikai okokból. Egyértelműen a Fidesz akaratából. Ismerősökön keresztül sikerült szerezni új helyszínt, amelynek a vezetőjével többször egyeztettünk telefonon, lebeszéltük, kik vagyunk, miért megyünk és mennyien. A tábor vezetője biztosított minket, hogy van helyük bőven, majd amikor a hivatalos árajánlatot bekértük másnap, csak annyi jött tőle vissza e-mailben: nem tud fogadni minket, mert nincs hely! Szerencsére sikerült szereznünk egy újabb helyet - itt már alá is írtuk a szerződést -, ez sokkal drágább, de nyilván ilyenkor már nem tudunk spórolni, szükség volt a helyszínre! - teszi hozzá az antifa-, pedofilbotrányba keveredett képviselő.

 Csak azért is megtartjuk idén is a Szikra Tábort, a ti segítségetekkel!

Fél éve támadnak minket hazugságokkal, hamis vádakkal, most pedig annak a rendezvényenek az ellehetetlenítésével, amin sok-sok szikrás dolgozik már közel egy éve! De nem állítanak meg minket! Ha segítesz, lesz táborunk, ahol új emberekkel ismerkedhetünk meg, ahol tovább fogunk bővülni, és amely után még erősebben folytathatjuk a munkát a végrehajtói maffia ellen, a bajbajutottak megsegítéséért, a népért, értetek, a közösségünkért! - picsogja Jámbor.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató