2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

A katatüntetésen üvöltöző "színésznő" szerint a ValóVilágban kizökkentették a komfortzónájából

A Reggeli című tévéműsorban elárulta, hogy valóban nem lenne rossz menő hollywoodi produkcióban szerepelni, mert színészkedni jó dolog, akkor ugyanis az ember nem a saját fejében van.

VV Kriszti az RTL Klub Reggeli című műsorában elárulta, nehéz időket élt meg mostanában: a reality-ben kizökkentették a komfortzónájából, márciusban viszont vissza kellett térnie az otthonába és a hétköznapokba – szúrta ki a 24.hu Karnics Krisztina legújabb fellépését.

A "színésznő" azt mondta, át kellett gondolnia, mibe fogjon, mostanra viszont elkezdett kitisztulni előtte, milyen pályákon is érezné jól magát.

A riporter kérdésre válaszolva elmondta, valóban nem lenne rossz menő hollywoodi produkcióban szerepelni, mert színészkedni, jó dolog, mert akkor az ember nem a saját fejében van. Mert én nagyon túlgondolok mindig mindent. Rettentően. Nagyon fent meg nagyon lent is. De szeretem amúgy, mert ilyen vagyok én – fogalmazott VV Kriszti, majd arról is mesélt, két pólusa van, egy kreatívabb és egy humánusabb.

Mindenképp szeretne emberekkel foglalkozni, tanul pszichológiát, illetve tetoválást – szemlézi a Mandiner ezt a lökött tyúkot.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató