2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Donáth visít: Ez a kormány a legvidékellenesebb

Újabb gondolatokat pötyögött a Facebookon a hazaáruló Momentum hazaárulója.

„A kormánypárt nagy átveréseinek egyike, hogy a vidék pártjának hazudja magát. Pedig a valóság épp az ellenkezője: a rendszerváltás óta eltelt időszak legvidékellenesebb kormánya a mai.

A vidékellenes kormány tudatosan rombolja a magyar falvak és kistelepülések életkörülményeit, azzal a céllal, hogy minden ott lakó 100%-ban a kormány kegyeitől függjön. 

Miközben szinte minden pénzt elvon a vidéktől, és abból a saját elitjét gazdagítja.

Bezárják a vasútvonalakat, ritkítják a buszjáratokat, és tudatosan hagyják lepusztulni a közutakat. Az ott élők így egyre nehezebben tudnak kimozdulni a kistelepülésekről, átjárni a városokba dolgozni. 30 km-es távolságokért kellene napi 2 órát ingázni. Sorsuk egyre inkább a kormány és a helyi kiskirályok kegyein múlik.

A vidékellenes kormány bezárta és összevonta a kistelepülési óvodákat, iskolákat, postákat és elvont minden állami közszolgáltatást a falvakból. Leépítették a mentőszolgálatot, az orvosi ügyeleteket, a rendőrséget. Ellehetetlenítették a helyi családi benzinkutakat és kisboltokat. Nincs orvos az orvosi rendelőben és gyógyszerész a gyógyszertárban. 

Nincs posta, nincs bank, nincs művelődési ház, nincs munka.

Ez a magyar vidék tragédiája. Valódi falurombolás zajlik a vidékellenes kormány vezényletével. És hiába a falusi CSOK-típusú szemfényvesztések, hiába térköveznek, újítják fel a polgármesteri hivatalt meg építenek vadászházat a polgármesternek EU-s pénzből, ez nem vidékfejlesztés. A«vidék kormánya” csak újabb aljas hazugság. A magyar vidék haldoklik, a felelős pedig Magyarország vidékellenes kormánya.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató