2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Világvége: A DK egyetlen politikusa sem vesz részt az atlétikai vb megnyitóján

Önmagát ünnepli az Orbán-rendszer a budapesti atlétikai VB megnyitóünnepségén, ezért a Demokratikus Koalíció egyetlen meghívott politikusa sem vesz részt rajta -írják közleményükben Gyurcsányék.

Ezek szerint nem nézik azt sem jó szemmel, hogy szövetségesük, Karácsony Gergely viszont milliárdokért cserébe beadta a derekát és ő ott lesz. 

Nem vesznek részt a Demokratikus Koalíció meghívott politikusai – sem országgyűlési képviselőink, sem Budapest főpolgármester-helyettese, Bősz Anett, sem a DK kerületi polgármesterei – a budapesti atlétikai világbajnokság megnyitóünnepségén -kezdi közleményét a DK. Enneka hatalmas tragédiának pedig az az oka, hogy

A Demokratikus Koalíció nem hajlandó ünnepelni az Orbán-rendszert, amely megszorításokkal fojtogatja a magyarokat, köztük a budapestieket. Ezért a DK politikusai nem vesznek részt az atlétikai világbajnokság megnyitóján, ahol önmagát ünnepli az Orbán-rendszer.

Na persze azt megjegyzik, hogy távolról sok sikert kívánnak a résztvevőknek és ami ennél is hihetetlenebb, hogy teljes szívből szurkolnak a magyar csapatnak.

 

(Pestisracok.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató