2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Kamu Geri: „ideje lenne leszoknunk erről a káros szenvedélyről, a tűzijátékról"

Ismét a Facebookon picsog az alkalmatlan, hungarofób főpolgármester.

Teherautók által kipusztított gyepet mutat a péntek reggel megosztott fotóján Karácsony Gergely. A kép a Tabánban készült.

Kamu Geri ezt írja:

„Ez a kép tegnap reggel készült a Tabánban, ahol retró fesztivál lesz augusztus 20-án. A főváros megadta rá az engedélyt – a jogszabályok szerint nem is tehetett volna mást – de az engedély a legkevésbé sem vonatkozik a park tönkretételére. Hosszú évtizedek óta vannak itt koncertek. A Tabán legidősebb fája viszont már legalább kétszáz éve áll itt. A parkot pedig pár éve újítottuk meg fél milliárd forintért. Nem ezt érdemli. A koncert szervezőit ez láthatóan totál nem érdekli. A fesztivál közönségét azonban arra kérem, hogy vigyázzanak a Tabánra.”

A tűzijátékra is kitér a hazudozó. Arról megjegyzi, hogy „a megújult Lánchíd idén szerencsére megússza, hogy telepakolják pirotechnikai eszközökkel. Azok máshol lesznek.”

A poszt elején tisztázza: nem akar ünneprontó lenni, ám a "propagandasajtó" majd biztos ezzel vádolja. Szerinte „ideje lenne leszoknunk erről a káros szenvedélyről”, azaz a tűzijátékról.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató