2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Megtalálta a rendőrség a Budapesten eltűnt focistát

A rendőrök megtalálták és kihallgatták Abdullah Hameed Talalt, a ZTE korábbi focistáját – írják a rendőrség oldalán.

„A külföldi sportoló él és egészséges” – írta meg a police.hu pénteki cikkében. A 27 éves, külföldi labdarúgó Abdullah Hameed Talal a XIII. kerületi otthonából távozott ismeretlen helyre 2023. augusztus 21-ét követően. A férfi eltűnése ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság indított körözési eljárást. A rendőrségi portál szerint kollégáik megtalálták és kihallgatták a sportolót, a körözési eljárást megszüntették.

A svéd és iraki papírokkal rendelkező labdarúgó szerződést kötött a HNK Goricával, ám oda nem érkezett meg, ezért jelentették be az eltűnését. Szerdán a horvát Sportske novosti azt közölte, hogy a magyar rendőrség megtalálta a 27 éves férfi autóját, az Aftonbladet pedig azt írta, hogy a focista édesapja Budapestre érkezett.

A svédek szerint Tali Hameed Talal hétfőn beszélt utoljára a fiával, akitől megtudta, hogy minden készen áll a költözéshez. Amikor később újra hívni próbálta, a fia telefonja már ki volt kapcsolva. Az apa megtalálta egy garázsban a fia kocsiját, de a mivel ő nem volt otthon, kihívták a rendőrséget. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató