2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Novák Előd: Vonának 2016-ban kellett volna új pártot alapítania

 – A Mi Hazánk nem kívánja kommentálni, mi a programírással foglalkozunk, nem a többi párttal – reagált a Magyar Nemzet megkeresésére Novák Előd azzal kapcsolatban, hogy Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke bejelentette, pártot alapít.

A Mi Hazánk alelnöke annyit mondott, hogy Vona Gábornak 2016-ban kellett volna új pártot alapítania, nem a Jobbikot kisiklatnia.

  Vona térítette el a Jobbikot a baloldal felé, nyíltan az általa »XXI. századinak« nevezett Momentummal keresve a szövetséget. Most már komolytalan ez a sok baloldali párt, néhány hete jegyezték be Márki-Zay pártját, és Jakab Péter mozgalma is most alakult párttá

– fogalmazott Novák Előd, hozzátéve, ráadásul Vonának az elmúlt évekből tán legismertebb javaslata, hogy az önkormányzatok legyenek pártmentesek, erre meg fél évvel az önkormányzati választás előtt pártot alapít.

– Hiteltelen, és talán még mindig nem tudja, hogy fiú-e, vagy lány – tette hozzá Novák Előd. A Jobbik jelenlegi elnöke is reagált a hírre, Gyöngyösi Márton üdvözölte Vona pártalapítását.

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató