2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Újabb fegyveres migránsleszámolás történt a délvidéki Hajdújáráson

Egy jövevény elhunyt, három megsérült az újabb lövöldözésben.

Egy személy elhunyt három pedig megsérült abban az újabb lövöldözésben, amely hétfőn tört ki migránsok között – ezt az információt a hivatalos szervek erősítették meg a szerb Beta hírügynökségnek. A subotica.com hírportál értesülése szerint hétfő késő este a polgárok három helyről jelentettek lövöldözést. Először Hajdújáráson, majd Radanovácon és a befogadóközpontnál.

A médiának az illetékes szervek is megerősítették, migránsleszámolás történt Hajdújárás határmenti övezetében, az erdőben. Hárman megsérültek, egy személyt pedig kissé távolabbi helyen holtan találtak.

A sérülteket a Szabadkai Közkórházba szállították, két személyt lőtt sebekkel, a harmadikat pedig fejsérüléssel. Nincsenek életveszélyes állapotban, írja a Szerbiai RTV.

Érezhető a fokozott rendőrségi jelenlét a környéken, a rendőrség különleges alakulatai vonultak a helyszínre. Amint arról a Vadhajtások is beszámolt, a Lidl bevásárlóközpontnál pénteken megsérült migráns állapotát stabilizálták ugyan, de sérülése oly súlyos volt, hogy hétfőn belehalt sérüléseibe.

 (Magyar Szó)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató