2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Giorgia Meloni Budapesten: Magyarország jó példa!

Ha az embereknek egyre kevesebb gyermekük van annak ellenére, hogy egyre fejlettebbek az országok, akkor nem tudjuk pusztán anyagi kérdésként kezelni a népességfogyást– vélekedett Giorgia Meloni az V. Budapesti Demográfiai Csúcson tartott beszédében. Az olasz miniszterelnök szerint a pénzügyi okok mellett társadalmi okai is vannak az európai népességfogyásnak, ebben pedig a médiának is komoly szerepe van.

 

A jövőre vonatkozó jóslatok egyre sötétebbek

– vélekedett Giorgia Meloni a demográfiai csúcson mondott beszédében. Az olasz miniszterelnök szerint, ennek egyik oka, hogy hogyan adresszáljuk a problémát a politikában, vagy a médiában.

A fiatalok előtt egy individualista kép lebeg, amelyben fogyasztóként, a társadalomtól elzárva léteznek

– hangsúlyozta megjegyzve, olyan világban élünk, amelyben minden, ami meghatároz minket, támadás alatt áll. Ez pedig veszélyes– fogalmazott.

Ezért szerintem aki az emberiséget védi, annak védenie kell a családot, Istent, a hazát, es mindent ami meghatároz minket. Csak így védhetjük meg a civilizációnkat

–húzta alá.

Meloni felszólalásában kifejtette, az olyan feltételezések is hátráltatják a nyugati társadalmakat a reprodukciós ráta elérésében, miszerint a nőknek választaniuk kell a gyerek és a karrier között.

Ez az igazi szabadság. Amikor a nők választhatják azt az utat, hogy anyák lesznek. Amikor kimondhatjuk, hogy a gyermekek nem jelentenek akadályt

– fogalmazott a kormányfő.

Kijelentette,

ezen a téren Magyarország egy kiváló példa, hiszen képes gazdasági fejlődést produkálni, miközben növekszik a születésszám.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató