2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Blikk: ez a férfi robbantott Esztergomban, "fajgyűlölő volt és az oroszoknak drukkolt"

A Blikk biztos forrásból származó értesülései szerint J. László volt az, aki magára és az őt körülvevő rendőrökre robbantotta az Esztergom külvárosában lévő házát A detonációban nemcsak a robbantó, hanem a TEK egyik kommandósa is életét vesztette, 11-en sérültek meg, köztük több rendőr és tűzoltó.

J. László masszőrként dolgozott, a kigyúrt férfi körözését idén augusztusban rendelték el becsületsértés miatt.

Közösségi oldalán fajgyűlöletre utaló tartalmak sokasága található rajta, a zsidóságra és a kormány tagjaira ugyanúgy becsmérlő kifejezéseket használ. De olyan cinikus bejegyzése is fellelhető, amelyben az emberi test mint lehetséges táplálékforrás szerepel. A posztjai alapján élénk figyelemmel követte az orosz-ukrán háború történéseit is, e tekintetben nyíltan az oroszok mellett foglalt állást - írja a lap.

A közösségi oldala arról tanúskodik, hogy J. Lászlóban valósággal forrtak az indulatok, a férfi tele lehetett gyűlölettel, csalódottsággal. Ezt a környékbeliek is megerősítették a Blikknek, többen is úgy fogalmaztak: rendkívül rossz kisugárzása volt a férfinak, nem szívesen tartózkodtak a közelében.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató