2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Meloni visszamenőleg is eltörölné a bejegyzett szivárványcsaládokat

Giorgia Meloni 2017-ig visszamenőleg törölné ki homoszexuálisok gyámsága alatt levő szerencsétlen sorsú gyermekek anyakönyvi kivonatából a deviáns szülőket, és innentől csak a vérszerinti szülőt lehet majd bejegyezni. Ezzel az olasz miniszterelnök újabb lépést tett azért, hogy a létrontó LMBTQP-lobbinak nehezebb dolga legyen ártatlan gyermekek életének tönkretételében.

A Giorgia Meloni vezette olasz kormány – amely a magyarhoz hasonlóan legalább arra mutató intézkedéseket eszközöl, hogy gyereket „családban” csak heteroszexuális szülők nevelhessenek – elrendelte, hogy a városi tanácsok csak a biológiai szülőket jegyezzék be a gyerekek anyakönyvi kivonatában. Most úgy fest, visszamenőleg is törlik a nem vérszerinti szülőket a dokumentumokból – ami az eddig megtűrt, gyermekmegrontás kategóriába tartozó eseteket is igyekszik megszüntetni.

Olaszországban 2016 óta élettársi kapcsolatban élhetnek az azonos neműek, ami már ígyis többletjogokat jelent a normálisokkal szemben, ők mégis az örökbefogadásért folytatnak kőkemény lobbitevékenységet. A szerencsétlen olasz gyermekeket, akik két azonos nemű szülőhöz kerültek, még a városi tanács is sújtotta azzal, hogy az anyakönyvi kivonatukba mindkét deviáns szülő neve bekerült.

Idén azonban Giorgia Meloni belügyminisztere körlevélben utasította az olasz polgármestereket, hogy az eddig bevett gyakorlattal ellentétben mostantól hagyják abba a deviáns szülők gyermekeinek LMBTQP családként való való bejegyzését, és csak a biológiai szülő szerepeljen a papíron.

Akkor még senki nem gondolta, hogy visszamenőleg is érvényes lenne a döntés, de még pozitívabb eredményt elérve, júniusban Padova államügyésze, Valeria Sanzani kijelentette, hogy 33 “leszbikus pártól született” gyermek születési anyakönyvi kivonata vált törvénytelenné.

Az ügyész sok más, törvénytelen születési anyakönyvi kivonat jogszerűségét is megtámadta, méghozzá egészen 2017-ig visszamenőleg.

Orbán szövetségese, Meloni már a kampánya alatt egyértelművé tette, hogy „nemet mond az LMBTQP-lobbira” ő is a gyermekek védelme érdekében választotta ezt az irányvonalat. A Guardian most arról ír, hogy a magyar és a lengyel mellett a Meloni-kormány lehet az LMBTQP-ellenes politika új ereje Európában.

Meloni pártja azt is szorgalmazza, hogy minősítsék bűncselekménynek, ha olasz állampolgárok külföldön, béranyaság útján vállalnak gyermeket – amivel a deviánsok egyetlen útját vágnák el ahhoz, hogy ártatlan gyermekek életét tegyék tönkre életellenes családmodellükkel.

Meloni önéletrajzában azt írta, hogy

„minden gyermeknek joga van ahhoz, hogy apja és anyja legyen”,

 és hogy ő meg akarja védeni ezeket a jogokat.

Magyarországon egyébként sok szivárványcsalád véli úgy, hogy hiába a „gyermekvédelmi törvény”, ők mégis fittyet hányva arra teszik tönkre gyermekek életét, önös érdekeik és önzőségük miatt.

(Szentkoronaradio.com)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató