2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Momentumosok vergődtek Orbán Viktor házánál

A Momentum egyik országgyűlési képviselője, valamint a párt aktivistái szerda reggel Orbán Viktor budapesti házához mentek, amelynek kerítésére képeket ragasztottak.

„Hová lett a pénz? Látjuk, önnek már van, de hol a magyarok pénze?” – ezek a kérdések állnak azokon a nyomtatványokon, amelyeket a svéd-magyar kettős állampolárságú Bedő Dávid frakcióvezető-helyettes és a párt aktivistái Orbán Viktor budapesti házának kerítésére ragasztottak.

Bedő Dávid, a párt országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, „úgy tűnik, hogy ő már megtalálta a pénzét a zsebében. Akkor már csak egy kérdést kellene megválaszolnia, hogy hová lett a magyarok pénze? Mert bizony még mindig hiányzik annyi pénz több millió magyar zsebéből havonta, amiből tisztességesen ki tudnának jönni a hónap végéig.”

A politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán Viktor „havi ötmillió forintra emelte a saját fizetését, ezért nem kell aggódnia az infláció miatt”. A Momentum hétfőn Debrecenben akciózott, kínai zászlót tűztek a polgármesteri hivatal épületére.

Kiváncsiak vagyunk, vajon mi történne, ha ugyanilyen akcióval Macron, Scholz vagy Rutte házánál erőlködnének...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató