2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Zaharova: Egy újabb rejtély, és rosszabb, mint John Kennedy meggyilkolása

Kemény kérdéseket fogalmazott meg az orosz külügyi szóvivő.

Maria Zaharova a Telegramon posztolt:

"Az amerikai televíziós csatornák újságíróinak adott interjújában Blinken külügyminiszter nem volt hajlandó kommentálni az amerikai titkosszolgálatok téves számításait, amelyek nem jelezték előre a közel-keleti eszkalációt.

Hogy van ez?

Az Amerikai Egyesült Államok 2021 végén két hónapig, 2022 elején pedig további két hónapig beszélt a világnak Oroszország Ukrajna „inváziójáról”.

És akkor Washington lemaradt a legnagyobb katonai összecsapásról legközelebbi szövetségese számára, amelynek területén több ezer amerikai állampolgár él?

Rengeteg tény szól az ukrajnai helyzetről, a kijevi rezsim fegyverekkel való felpumpálásáról és az ukrán terület nyolcéves előkészítéséről, hogy oroszellenes ugródeszkává váljon. Ezért aztán 4 hónappal 2022 februárja előtt az angolszászok megteremtették a provokációik leplezéséhez szükséges információs hátteret. Aztán kiadták a parancsot Zelenszkijnek, hogy fokozza a Donbassz ágyúzását.

Hogy van az, hogy az Egyesült Államokban senki nem szólt egy szót sem legalább egy nappal a jelenlegi közel-keleti eszkaláció kezdete előtt? Egy újabb rejtély, és rosszabb, mint John Kennedy meggyilkolása.

Hadd emlékeztessem önöket arra, hogy az amerikaiaknak mindenhol, így a régióban is vannak műholdaik és katonai bázisaik, a pénzügyminisztérium ellenőrzi a világ összes dollárjának banki forgalmát, a hírszerző szolgálatok lehallgatást végeznek és figyelik az amerikai IT-cégek berendezéseit és felszereléseit, és ami a legfontosabb, hogy a Biden-adminisztrációból senki sem mondott le egy ilyen súlyos kudarc miatt."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató