2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Családi vita - verekedés és lövöldözés volt Hatvanban

Felvette egy biztonsági kamera, ahogy pénteken este Hatvanban egy népes társaság ráront egy családi házra. A támadók több autóval érkeztek a helyszínre, majd fegyverropogás hangja hallatszik. Azt, hogy milyen fegyverrel lövöldöztek, egyelőre nem lehet tudni, de az biztos, hogy volt, akit szemen, mást fejen találtak a lövedékek.

Pénteken este jelent meg három autó, majd hangoskodás közepette folyamatos lövöldözés hangja hallatszott. A népes társaság egy család házát rohanta meg. A lakók szerint, akit értek ütöttek-vágtak.

"Engem fejbelőttek, az egyik fiamnak karddal vágták meg a kezét. Két ujja sérült meg, ínszalagokat kellett neki a műtét során összevarrni. Most jött haza a kórházból" - nyilatkozta Híradónknak az egyik áldozat.

Mint kiderült, egy korábbi viszály miatt alakult ki ellentét a családok között, akik egyébként rokonságban állnak egymással. A támadók miközben az ott levőket ütötték, szétvertek mindent, amit értek. A szomszédokat is meglepték az események.

Hogy milyen fegyverrel lőttek, még nem lehet tudni, de az biztos, hogy ilyen kis fémgolyókkal van tele az udvar. A gyerekeket viselte meg a leginkább, ami történt: "Egész éjjel égnie kell a villanynak, rettegnek. Felriadnak, bepisilt a kisebb, nem tudom… Vinnem kell orvoshoz pszichológushoz, nem tudom, hova fognak vele küldeni" - mondta.

Az ügyben a rendőrök nyomoznak. A támadókat nem lesz nehéz beazonosítani, mivel rokonságban vannak a megtámadott család tagjaival, így névről ismerik egymást. Ennek ellenére – információk szerint – még senkit sem vettek őrizetbe.

 

(ATV)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató