2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Trump nekiment a WHO-nak: "korrupt globalista átverés"

Egy új videós nyilatkozatában Donald Trump volt amerikai elnök, aki jövőre indul az újraválasztásáért, frontális támadást intézett az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ellen.



Trump szerint a WHO nem más, mint

"egy korrupt globalista átverés, amelyet az USA fizet, de Kína tulajdonában és ellenőrzése alatt áll".

Azt is állítja, hogy amikor a "kínai vírus", a COVID-19 három évvel ezelőtt elérte az Egyesült Államokat, a WHO eltüntette a Kínai Kommunista Párt minden nyomát. Trump is emiatt vette ki az USA-t a szervezetből. Joe Biden azonban azóta újra csatlakozott.

Trump azt is bírálja, hogy az USA Svédországhoz hasonlóan a WHO-nak kívánja átadni szuverenitását. Azt ígéri, hogy ismét kivonja az USA-t a szervezetből, ha ismét elnök lesz.

Donald Trump a következőket mondta:

Az Egészségügyi Világszervezet nem más, mint egy korrupt globalista átverés, amelyet az Egyesült Államok fizet, de Kína tulajdonában és ellenőrzése alatt áll. Amikor a kínai vírus három évvel ezelőtt elérte partjainkat, az Egészségügyi Világszervezet szégyenletes módon fedezte a Kínai Kommunista Párt nyomait - az út minden egyes lépését. Ezért nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy megszüntettem Amerika kapcsolatát az Egészségügyi Világszervezettel.

Az Egyesült Államok évente közel 500 millió dollárt fizetett az Egészségügyi Világszervezetnek. Amikor kiszálltam, kivontam onnan. És 330 millió emberért, holott Kína csak 40 millió dollárt fizetett 1,4 milliárd emberért. Tehát nekünk 330 [millió] volt; nekik 1,4 [milliárd], és mi több mint tízszer annyit fizetünk.

Ez jellemző az Egyesült Államokra, mert nem tudják, hogy mi a fenét csinálnak. Sajnos a csaló Joe Biden ostoba módon teljes áron és mindenféle tárgyalás vagy reform nélkül lépett be újra az Egészségügyi Világszervezetbe. És most Biden az Egyesült Államok szenátusának megkerülését szorgalmazza, hogy belépjen egy olyan világjárványügyi szerződésbe, amely átadná az amerikai szuverenitást az Egészségügyi Világszervezetnek. Ismét Kína irányítása alatt.

A szerződéstervezet előírná az Egyesült Államok számára, hogy egy újabb világjárvány esetén hatalmas mennyiségű orvosi ellátmányt küldjön más országokba. És agresszív cenzúrát erőltetne a szabad véleménynyilvánítással szemben a közegészségügyi kérdésekben - ahogyan cenzúrázták az igazságot a wuhani laboratóriumról, amire azt mondtam: "Onnan jött". Emlékeztek?

A következő Trump-kormányzat alatt ez a szerződés azonnal megszűnik. Nem engedném, hogy a közegészségügyet ürügyként használják fel a globális kormányzat menetelésének előmozdítására. Éppen ezt teszik. Globalisták. Az Egyesült Államok ki fog lépni a korrupt Egészségügyi Világszervezetből, amely a COVID ügyében elkövetett teljes kudarcának fényében. Hatalmas katasztrófát okoztak a COVID-del kapcsolatban. [A WHO] megérdemli, hogy teljesen megszüntessék és leváltsák.

Ezután azon fogok dolgozni, hogy egy új koalíciót hozzak létre olyan nemzetekből, amelyek határozottan elkötelezettek az egészség védelme mellett, ugyanakkor fenntartják a szuverenitást és a szabadságot. Nagyon köszönöm, de ezt is szeretném elmondani: Újratárgyalhattam volna az alkut. Beléőhettem volna az Egészségügyi Világszervezetbe 25 millió dollárért.

Biden nem fogadta el ezt az alkut. Majdnem 500 millió dollárt fizet. Annyira szerették volna visszakapni az Egyesült Államokat, miután felmondtam a megállapodást. Annyira szerették volna visszakapni, hogy alkut ajánlottak nekem - 25-30 millió dollárt. Én pedig azt mondtam: "Nem, várok." Kevesebbért is megkaphattam volna. De akkoriban nem akartam kevesebbet. Majdnem 500 millió dollárt fizettünk. Megcsinálhattuk volna 25-30 millió dollárért is. Biden elfogadta az 500 - majdnem 500 millió dolláros üzletet. Tudta, hogy kevesebbért is vissza tudott volna szállni. Akkor miért fizetett ennyit? De ez csak egy a sok dolog közül, ami rossz az országunkban. Köszönöm szépen.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató