2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Televíziózásba kezd a kócos gyerek

Boris Johnson, aki 2019 és 2022 között Nagy-Britannia miniszterelnöke volt, a jövő év elejétől a GB News nevű médiaszolgáltatónál televíziós műsorvezetőként, programkészítőként és kommentátorként tűnik majd fel – írta meg a media1.hu., amely úgy tűnik már nem csak a magyar média világában ilyen jól értesült. 

A csatorna pénteki bejelentése szerint Johnsonnak kulcsszerepe lesz a jövő évi brit parlamenti választások és az Amerikai Egyesült Államok elnökválasztásának tudósításában is”

A GB News szerint Boris Johnson nem csupán híradósként és kommentátorként jelenik majd meg a képernyőn, hanem saját sorozattal is jelentkezni fog. A műsor célja Nagy-Britannia globális befolyásának bemutatása lesz, Johnson pedig ígérete szerint kendőzetlen véleményét oszt majd meg mindarról, ami Oroszországtól Kínán át az ukrajnai háborúig terjed.

A GB News vezetősége úgy fogalmazott, hogy Johnsonnak „kulcsfontosságú szerepe” lesz a csatorna következő évben esedékes politikai eseményeinek feldolgozásban. A brit politikus a bejelentéshez készített videónyilatkozatában lelkesen beszélt a GB News-ről, amelyet „lázadó csatornának” nevezett.

A lap szerint a brit közönség izgatottan várja, hogy Boris Johnson milyen színben tűnik majd fel a képernyőn, és hogyan alakítja majd a csatorna arculatát az elkövetkező időszakban.


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató