2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Szélsőbalos zugportál dicsőíti a magyar forradalmat vérbe fojtó szovjet megszállókat

Nem tudjuk, hogy a Sej László nevével fémjelzett “Ellenforradalom 1956” miért létezhet a mai napig, és az oldalt üzemeltető nemzetgyalázó kommunista miért nem került még felelősségre vonásra.



November 4, mint ünnepnap

November 4-e a mai Magyarországon nemzeti gyásznap. Számunkra azonban más olvasata van ennek a napnak. A Szovjet Hadsereg ezen a napon kezdte meg Budapesten és a vidéki városokban a rendteremtést. Az ellenforradalmi fegyveres hordák két hétig terrorizálták és rettegésben tartották a lakosságot, számtalan gyilkosságot követtek el – írja Facebook-oldalán Sej László.

Az előszeretettel munkásőrnek öltöző kriptokommunista ezen sorok után még azt is le meri írni, miszerint “a lakosság békére vágyó része örült a szovjet páncélosok érkezésének”. Szerinte ugyanis  “az ellenforradalmárok által fogva tartott többszáz kommunista a megérkező szovjet páncélosoknak köszönhette az életét. Csak a Corvin-közben mintegy 100 fogoly szabadulhatott ki november 4-én, ám vidéken – Pápán, Miskolcon, Csornán – is a szovjet csapatok érkezése akadályozta meg a további fasiszta vérontást”.



Ezt követően még nem rest kijelenteni azt sem, hogy

november 4-e nem gyász-, hanem ünnepnap:

A napokig tartó harcok után rend és béke lett. Hazánk szocialista ország maradt. November 4-e számunkra nem a gyász napja, hanem egy reális válasz az október 23. utáni napokra - írja a hazaáruló komcsi.

Szavain természetesen nem háborodik fel a globalista-balliberális média, mely elvileg oly érzékeny a “diktatúrák áldozatainak emlékére”, ahogyan a hatóságok sem igyekeznek érvényt szerezni a törvénynek. De a más esetben másokat oly lelkesen jelentgető, fizetett internetes besúgók ingerküszöbét sem üti meg, ha az áldozatok magyarok.

Köreikben egyébként bevett mondás, amit október 23-a tájékán mindig elővesznek, miszerint “október 23. után mindig jön november 4.”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató