2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Szoboszlaiék meccsén a pályára rohant egy palesztin zászlós aktivista

A Luton Town - Liverpool találkozón egy palesztinpárti tiltakozó rohant a pályára.

Nem a játékról marad emlékezetes a hétvégi angol bajnoki. Mint ismeretes, a magyar válogatott futballista klubja idegenben 1:1-es döntetlent ért el. Szoboszlait egyébként lecserélte az edzője.

Ennyit érdemes említeni a meccsről.

A mérkőzés közben az egyik szurkolót a biztonságiak lefogták és kikísérték a pályáról, miután a mérkőzés első gólja után egy palesztin zászlóval futott a gyepre.


Néhány perccel azután, hogy a hazaiak játékosát, Tatith Chong megszerezte a vezetést, és végül 1-1-es döntetlen született a felek között, egy férfi átugrott a biztonságiak között a lelátón, és a kezdőkör felé futott, zászlóját a magasba tartva.

A személyzet gyorsan lefogta, és a 11 000 fős közönség hangos (pozitív és negatív) reakciója közepette eltávolították a pályáról.

Egyébként az angol futballszövetség vezetői úgy döntöttek, hogy az Izraelt és Palesztinát támogató zászlók és transzparensek használatát betiltja az előbbi ország és a Hamász között zajló háború közepette, és a klubok már hetekkel ezelőtt felszólították a klubokat, hogy ne engedjék be ezeket a stadionokba.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató