2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Deutsch Tamás: Gyurcsány Ferenc egy aljas hazudozó, az volt mindig is

Az Indexnek nyilatkozott a Fidesz EP-képviselője.

Mint Deutsch Tamás elmondta, Orbán Viktornak azért nincs kihívója a párton belül, mert sikeres vezető. Gyurcsány Ferencet ugyanakkor egy aljas hazudozónak tartja, aki végleg kiírta magát a magyar demokráciából az őszödi beszéddel.

„Amíg Orbán Viktor ilyen eredménnyel és sikerességgel irányítja ezt a politikai közösséget, addig fel sem merül, hogy más vezetőben gondolkodjunk”

– jelentette ki Deutsch Tamás.

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint hiába próbálják egyesek a volt miniszterelnök akkori szavait egyfajta igazságbeszédként eladni utólag, szerinte Gyurcsány Ferenc akkor „egyszer és mindenkorra kiírta magát a magyar demokráciából”. 

Olyan nincs, hogy egy miniszterelnök a hatalom megtartása érdekében, ártva a saját országának, tudatosan, előre kitervelt módon, folyamatosan becsapja a nemzetközi és a hazai közvéleményt. Az a helyzet, hogy Gyurcsány Ferenc egy aljas hazudozó, az volt mindig is. Az a beszéd pedig nem egy szembenézés volt valamivel, hanem egy maguk közötti, összekacsintó dicsekvés. 

– jelentette ki Deutsch Tamás. 

Deutsch Tamás szerint éppen Gyurcsány Ferenc és a hozzá hasonló ellenzéki politikusok folytatnak gyűlöletpolitikát, hiszen a választásokat megelőző időszakban is azzal fenyegették a fideszes képviselőket a parlamentben, hogy börtönbe fogják küldeni őket, ha a baloldal nyeri a választást. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató