2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Megkéseltek egy férfit és a kutyáját Csepelen

Egy férfi a kutyáját sétáltatta Csepelen, amikor összeveszett egy ötfős társasággal, akiknél szintén volt egy kutya. A vita hevében a kutyák marakodni kezdtek, majd a banda 16 és 17 éves tagjai megkéselték a férfit és a kutyáját is. A férfi életveszélyesen megsérült, a kutya elpusztult.

A férfi tavaly októberben, hajnalban sétáltatta a staffordshire fajtájú kutyáját, amikor vitatkozni kezdett egy 5 fős társasággal. A bandában volt egy 16 és egy 17 éves fiú is, valamint felnőttek és egy hasonló kutya, mint a férfié.

A vita közben a két kutya egymásnak esett, mire a banda tagjai előrántották a náluk lévő késeket és veréssel, valamint a kutyája megölésével fenyegették a férfit. Ezek után a banda egyik tagja úgy megrúgta a férfit, hogy az elesett, a társai közben megszurkálták a férfi kutyáját. Az állatok azonban tovább folytatták a marakodást.

A FÉRFI FELÁLLT, ÉS MEGPRÓBÁLTA SZÉTVÁLASZTANI A KUTYÁKAT, DE EKKOR A 16 ÉVES FIÚ TÖBBSZÖR IS MEGSZÚRTA, MAJD A 17 ÉVES TÁRSA IS. KÖZBEN A BANDA TAGJAI MEGÖLTÉK A FÉRFI KUTYÁJÁT.

A férfi életveszélyesen megsérült. Az ügyészség emberölési kísérlettel és állatkínzással vádolja a banda tagjait.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató