2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Donald Trump állva tapsolta meg Mága Zoltán hegedűjátékát New Yorkban

Mága azt nyilatkozta, rendkívül nagy megtiszteltetés volt számára Trumppal találkozni, akivel néhány baráti szót is váltottak.

Állva tapsolták meg Mága Zoltán zenészt, a Republikánus Klub hagyományos évzáró gáláján New Yorkban, elsőként Donald Trump volt amerikai elnök pattant fel a helyéről. A beszámoló szerint Trumpot lenyűgözte Mága hegedűjátéka.

„Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legbefolyásosabb személye, Földünk egyik legerősebb és legnagyobb országának korábbi vezetője a gálaesten ünnepi asztalától szinte elsőként felállva, vastapssal köszönte meg az előadásomat, majd odahívott és baráti kézfogással gratulált” – monda Mága.

Hozzátette, váltottak néhány szót az „elnök úrral", akinek megemlítette, hogy a nevével kampányol, utalt ezzel arra, hogy „MAGA" a „Make America Great Again" betűszava.

Donald Trump arról is beszámolt, hogy ismeri Mága Zoltánt, több műsorát látta már a tévében. Mága megemlítette, hogy játszott már királyoknak, államfőknek, közjogi méltóságoknak, világsztároknak, sőt pápáknak is, de amerikai elnöknek még nem, így felemelő volt számára a Trumppal való találkozás.

Beszéltek Orbán Viktorról is, akiről Trump elmondta, nagyon sokra tartja, és jó barátságot ápol vele, a magyar embereknek pedig üdvözletét küldte.

Orbán és Trump kapcsolata valóban kivételes, legutóbb mikor Szijjártó Péter külügyminiszter Amerikában járt, a volt elnök ajándékba küldött egy sapkát a magyar miniszterelnöknek, amiben utóbbinak hirtelen rappelni támadt kedve.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató