2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Amerika ribanca – A Guardian lapjairól tanulja parlamenti beszédét Szabó Tímea

Egyre nehezebb a hálózatok dolga, különösen így a hollywood-i forgatókönyvírósztrájk idején, ezért nem mindenkinek alternatív megoldásokat kell keresnie. Persze, nem állítjuk, hogy ez kényszerítette volna Szabó Tímeát arra, hogy a The Guardian főcímeinek felolvasására építse parlamenti felszólalását, véletlenül sem. Hiszen mi aztán soha nem állítanánk azt, hogy Kabul Rózsája esetleg be lenne kötve valamelyik hálózathoz. Hiszen ilyenek nem is léteznek…

Hogyha bővítjük az uniót, akkor bővítjük a biztonságot, akkor erősítjük a biztonságot, erősítjük a békét, amit önök mindig olyan szorgalmasan hangoztatnak – idézte Szabó Tímea az ukrán uniós tárgyalások megkezdéséről szóló országgyűlési elhangzott felszólalását a Magyar Nemzet.

A Párbeszéd parlamenti frakciójának vezetője biztosra ment, hiszen szó szerint a The Guardian globális lap szalagcímét idézte, belesimulva ezzel a nyugati fősodratú média közhelypufogtatásába, amely gyakorlatilag egybeesik a jelenlegi amerikai adminisztráció érdekeivel.

 

A Magyar Nemzet szerint ezen a ponton azért érdemes felidézni Bajnai Gordon volt MSZP-s kormányfő harcostársának, Gansperger Gyulának a szavait, amelyekkel a Városháza eladásáról szóló háttértárgyalásokon jellemezte Szabó Tímeát.

Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, Kabul rózsája, ő a CIA-nak dolgozott kint, Kabulban. […] K…rva kemény a csaj, de ezért. […] Ő kint dolgozott New Yorkban is meg Kabulban is. Pillanat, de ugye a Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni

– fogalmazott a baloldali üzletember.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató