2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Orbán Viktor: A genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás

Orbán Viktor elmondta, hogy miért fogják megvédeni a gyermekvédelmi törvényt Brüsszel támadásaitól. A Fidesz a miniszterelnök gondolatait tartalmazó videót a közösségi oldalára töltötte fel.

A videóban Orbán Viktor arra hívja fel a figyelmet, hogy egyenesen kell beszélnünk.

A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen. A felnőtteknek meg az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék.

– mondta.

A miniszterelnök azt is elmondta, nem az a lényeg, hogy megbolondult a világ és egyesek miféle visszataszító hóbortoknak hódolnak.

Nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant.

– hangoztatta.

Ez itt Magyarország!

– emelte ki a miniszterelnök. Hozzátette: itt kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének.

A genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély!

– mondta. Hozzátette: Ebben az ügyben még a legelszántabb kormány sem tud egyedül sikerrel járni. Itt mindenkire, szülőkre, nagyszülőkre, pedagógusokra és nevelőkre is szükség lesz.

Azt akarjuk, hogy hagyják békén a gyerekeinket

– hangsúlyozta. Hozzátette: az efféle dolgoknak semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon és különösen nincs az iskolákban.

A videó végén pedig arra kérnek mindenkit, hogy töltsék ki a nemzeti konzultációt, aminek van ezzel a témával kapcsolatos kérdése is.

 

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató