2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Bartus: Orbán hiánya már nagyobb, mint Gyurcsányé volt

Az Amerikai Népszava kommunistája visít.

Bartus László az alábbiakat írja:

„Ha nem, akkor egy bődületes összeomlás lesz a vége, hatalmas infláció, munkanélküliség, gazdasági hanyatlás és nyomor, amiből nincs kiút, »stagfláció« esetén nincs jó megoldás. A propaganda majd kitalálja, mindez megint a tőlünk sok ezer kilométerre levő háború, vagy Brüsszel, a Présember, a bevándorlók és Soros miatt van, miközben egyetlen ember az, aki felelős mindezért: a szabad versenyt felszámoló, költekező, nagyzoló, tolvaj Orbán.

Miután sikeresen zsarolta meg az Európai Uniót, s az uniós elnökséggel Európa királyának képzeli magát (reméljük, hogy akkora pofont kap a valóságtól, amelybe beleszalad, hogy a Hold is szégyenlősen fordul el), reménykedik az EU fasizálásában, szélsőjobboldali változás esélyében, s a világ antikrisztusi förtelmes szörnyetege, Trump választási győzelmében, az ukránok vereségében, és abban, hogy valakit meg tud megint zsarolni vagy lopni.

Ha ez nem jön be, akkor Magyarországnak annyi. Ha bejön, akkor a világnak annyi. Lehet választani. Jó hír, hogy minden rossznak egyszer vége lesz, és amekkora volt a dicsőség hazugsága, akkora lesz a bukás, a megszégyenülés, az utálat, felelősségre vonás valósága.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató