2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Gálvölgyi: "Elképesztő hova jutottunk, de változásra a következő 70-80 évben nem látok esélyt”

„Rohadt, büdös liberális” – a színész szerint mindenki megkapta ezt a billogot, aki szerepelt a Heti Hetesben.

Gálvölgyi János az Újbudai Nagykávéház című műsor vendége volt, ahol a májusi életveszélyes állapotából való felépüléséről beszélgettek, de szóba került az ország jelenlegi állapota is.

A Heti Hetessel kapcsolatban Gálvölgyi Hernádi Judit szavait idézte fel, miszerint jó skatulya lett az a műsor. „Ott mindenki a saját véleményét mondta, soha nem mondták meg, mit kell mondanunk” – fogalmazott a színész. A műsorban szereplő embereket „rohadt, büdös liberális, és mindenféle jelzővel illették” Gálvölgyi szerint. Kifejtette, egyik pártnak sem a tagja, de a szimpátiáját sohasem tagadta.

A Nemzeti Színházban történtekre és Vidnyánszky Attila pozíciójában maradására reagálva Gálvölgyi elmondta, elképesztő hova jutottunk.

„Hogy lehetne változtatni? Valahol az alapoknál lehetne kezdeni, de erre én a következő 70-80 évben nem látok esélyt”

– fogalmazott a színész.

Az ország és a fiatalok helyzetéről elmondta: „ha nem lenne jó, nem lenne szép, nem lenne igazságos – mint amiben most élünk –, akkor biztos valami történne”. Ironikusan hozzátette, hogy nem normálisak, akik elmennek Magyarországról. „Borzasztó lehet Londonban, vagy New Yorkban éni” – mondta.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató