2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Von der Leyen asszony nem tud egy hónapban három órát dolgozni - Keményen beolvasott a horvát EP-képviselő

A horvát EP-képviselő, Mislav Kolakusic ellenzi az Ukrajnának nyújtott újabb segélyeket. Felszólította a biztonsági szolgálatot, hogy hozzák vissza a plenáris ülésről elmenekült Ursula von der Leyent.

Kolakusic az EU parlamenti ülésén felszólalt az Ukrajnának nyújtandó új pénzügyi támogatás ellen. Miközben a napokban megrendezett davosi Világgazdasági Fórumon Plenkovic horvát miniszterelnök hangsúlyozta Ukrajna támogatásának fontosságát, mind katonai, mind pedig pénzügyi téren, hozzátéve: nem szabad engedni az egyes országokon belülről érkező, az Oroszországra rótt szankciók nyomán jelentkező gazdasági következmények miatt kialakult belső nyomásnak.

-Az Európai Unió költségvetéséből minden egyes eurót az EU-s állampolgároktól vesznek el. legyenek azok nyugdíjasok, munkavállalók, munkanélküliek, iskolások... Jobb életszínvonalat akarnak... s mit kapnak? Hatalmas inflációt kaptak, ami a nem létező zöld politikára, a nem létező oltóanyagokra elégetett euró százmilliárdok eredménye..... Itt van Orbán Viktor magyar miniszterelnök, aki meg akarja védeni az Európai Unió költségvetését, és nem engedi, hogy 80 milliárd eurónyi új pénzt az EU-tól Ukrajnán keresztül  BlackRock kezébe kerüljön. Másrészt pedig ott van von der Leyen asszony, aki ma ismét gyáván elmenekült munkahelyéről. Azért szökött el, mert nem bír ki három órát az ülésen. Biztonsági őröket kell küldeni érte. Egy hónap alatt nem tud három órát dolgozni. Mi ez? Szégyen!

- mondta Kolakusic.

Érdemes megemlíteni Mick Wallace felszólalását is:

Az EU továbbra is katonai támogatást akar nyújtani Ukrajnának, miközben tudják, hogy ez egy mérhetetlen katasztrófa + egy vérfürdő, amit ők szítanak - Fütyülnek arra, hogy több százezer munkásosztálybeli ukrán haldoklik? A háború már 22 áprilisában véget érhetett volna, de mi háborút akartunk, nem békét...

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató