2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

A vonatsíneken verte a faszát az afgán migráns, megbénította a vasúti közlekedést

Letartóztattak egy afgán migránst, aki a németországi Kassel városa térségében a vasúti síneken fekve végzett önkielégítést, ami miatt le kellett állítani a vasúti közlekedést a régióban – számolt be az esetről a Bild című német lap.

Az afgán bevándorló miatt 13 vonat késett, mire a rendőrség megérkezett és letartóztatta a férfit. Az incidens során senki sem sérült meg.

Az elkövető ellen vádat emeltek a közüzemű üzem megzavarása miatt.

Néhány nappal az eset után, Magdeburgban január 18-án három marokkói migráns ténfergett egy parkoló tehervonat mellett Wolmirstedt város közelében. Egy mozdonyvezető észrevette a férfiakat, és megállította a vonatot. A 26, 30 és 32 éves gyanúsítottakat felszólította, hogy hagyják el a területet, mivel a vasúti átjárónál életveszélyben vannak.


 
Válaszul a migránsok szidalmazni kezdték a mozdonyvezetőt, és kövekkel dobálták a vonatot. A csoport egyik tagja leengedte a nadrágját, és megmutatta a hátsóját a mozdonyvezetőnek – írta szintén a Bild. A fennakadás miatt fél órára leállt a vonatforgalom a térségben.

A három férfit egy Zielitz melletti vágányon tartóztatták le, és tulajdon elleni szabálysértéssel, hivatalos személy elleni erőszakkal, birtokháborítással és több vasúti előírás megsértésével vádolták őket. Mindannyian ittasak voltak.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató