2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

Törley: Ez eddig is a politikáról szólt

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt korábban bejelentette, hogy Törley Katalin szerepel az európai parlamenti listájuk második helyén.

2022-ben polgári engedetlenség miatt mentettek fel tanárokat a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumban, közéjük tartozott Törley Katalin is.

„Az utóbbi időben, miután engem kirúgtak a polgári engedetlenség miatt, elfogadták a státusztörvényt, és kialakult az a helyzet, amiben most vannak az oktatási intézmények és azok dolgozói, és természetesen a gyerekek, nyilvánvalóvá vált, hogy valamilyen módon szintet kell lépnünk, és új terepet, meg új tereket kell keresnünk a cselekvésre” – mondta a 444-nek.

Ez nem az én személyes utam, hanem az egész Tanítanék állt bele ebbe. De mivel az EP-választásokon csak pártlistán lehet indulni, kellett találnunk egy együttműködő partnert ehhez
 – árulta el Törley Katalin.

Hozzátette, hogy

ez nem tekinthető jelentős változásnak a Tanítanék mozgalom életében, legalábbis abban az értelemben nem, hogy ők eddig is politizáltak, mostantól azonban a nagypolitika eszközeit fogják felhasználni a szakpolitikai küzdelmükhöz.

Majd hozzáfűzte, hogy a Tanítanék mozgalom számára az európai értékek nagyon fontosak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató