2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Korányi bevallotta: az álcivil szervezeteken keresztül egyértelműen a baloldali ellenzéket támogatják, csak hallgatnak róla

Valójában nem vagyunk szégyenlősök, amikor tekintélyelvű vezetőket és irányzatokat kell bírálni, mint például Bolsonarot, Orbánt Magyarországon vagy Kaczynskit Lengyelországban.

Valójában elég bátran kritizálunk, és támogatjuk a helyi szervezeteket, tehát azokat a civil szervezeteket, amelyek nagyon gyakran meglehetősen kritikusak ezekkel a kormányzati szereplőkkel – vallotta be a nemrég nyilvánosságra került felvételeken Kormányi Dávid, az Action for Democracy vezetője.

A Magyar Nemzet foglalkozott azokkal a felvételekkel, amelyeken különböző kulcsszereplők bevallják, hogy Sorosék állták a baloldal kampányszámlájának döntő részét. Ugyanitt Korányi is megszólal, aki egyértelműen elmondja, tudatosan azokat az általa civilnek nevezett szervezeteket és mozgalmakat támogatják, amelyek a baloldali ellenzék győzelmét segítik. A baloldal pénztárnoka többek közt arról beszél, amikor arról faggatják, támogatnák e az ellenzéket,

ezt soha nem mondjuk ki. Nem fogjuk… Nem ezt mondjuk. Nem hirdetjük. Ezek a szervezetek, tekintettel az általuk vallott értékekre és azokra az értékekre, amelyeket támogatnak, úgy tűnik, eléggé nyilvánvaló, hogy végül is – és ez csak egy megalapozott sejtés – az ellenzék kezére játszanak, igen.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató