2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Még egy gondolat, a Bayer Zsolt elleni támadássorozat okán

Stoffán György írása

Elképesztő és egyre felháborítóbb az az aljas, nem csituló, gyűlöletet gerjesztő támadássorozat, amelyet Bayer Zsolt ellen indított a balliberális csürhe.

Mind emberileg, mind erkölcsileg elfogadhatatlan, hogy egy ember ellen ekkora és ilyen mérvű, ráadásul teljesen igazságtalan és indokolatlan rágalomhadjáratot folytasson bárki!

Azok vádolják nagyapja miatt Bayert, akiknek a szellemi elődei mintegy százmillió ember halálát okozták, s akiknek ma, Magyarországon is volna mit sepregetniük saját házuk táján, hiszen a legnagyobb ellenzéki párt árnyék-miniszterelnökének a családja sem tudja a nagypapa által kiontott vért lemosni magáról.

Ami még nagyobb bűnük, hogy ma is pont azt a kommunista gyűlölködést folytatják, ami a nagypapa életét kitöltötte, s ma sem volna más következménye egy hatalomátvételnek, mint Apró Antal idején. Hiszen tudjuk, hogy a főpróba már megvolt 2006. október 23-án.

Bayer Zsolt nemzeti elkötelezettségéhez nem fér kétség, és ha a mai munkásságát tekintjük, akkor megállapítható, hogy a szépirodalomban jeleskedik, de minden adott lehetőséget felhasznál arra, hogy az őt rágalmazó és aljasul támadó kommunista-liberális söpredék viselt dolgait feltárja. Emellett olyan értékeket teremt, amelyek nemzetünk múltját ismertetik meg az olvasóval és a nézővel. Stílusa egyéni, mint mindenkinek. Lehet ezért szeretni vagy nem szeretni…

Viszont, emberileg mindenképpen ki kell állni Bayer mellett, és közösen kell visszautasítani a gyilkosok leszármazottainak, a jelenleg is gyilkos indulatokat gerjesztő vádaskodását, mert Bayer nem volt sem nyilas, sem ÁVH-s besúgó, sem pufajkás gyilkos. Bayer író, aki egyetlen novellájával, filmjével is többet tesz le az asztalra, mint az egész kommunista-liberális csürhe az elmúlt száz esztendő alatt.

Lehet szeretni vagy nem szeretni Bayert, azonban az embert, akinek a családját is aljasul támadják, kötelező megvédeni, mert ezt követeli a magyar becsület, a nemzeti méltóság, a keresztényi elkötelezettség és az, hogy a barikádnak azonos oldalán harcolunk. Ki-ki a maga fegyverével. Akár zsoldosként, akár önkéntesként… de, egyazon ügyért…

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató