2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Maki Zaj: "Ők félnek attól, hogy lógni fognak"

Attól félnek, hogy lógni fognak - ezt mondta a kormánypárti politikusokról Márki-Zay Péter a kampánynyitóján. A Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke üzent a baloldalnak is.

Szerinte van olyan politikus közöttük, aki az ellenzék esélyeit rontja, rágalmaz, vagy akár "részt vesz Putyin üzelmeiben" is.

Iványi Gábor szavaival, néhány tucat résztvevővel indította el kampányát a Mindenki Magyarországa Néppárt.

Ahhoz, hogy érdemi változás legyen mindenképpen új arcokra van szükség a politikában és itt nem csak arra gondolok, hogy bizonyos politikai pártokban így a mi pártunkban is az MMM ben is minél több új arcnak kell megjelennie

- erről már a Jobbikból az MMM-be átejtőernyőzött Bana Tibor beszélt.

A 12 év után a parlamentből kiszoruló politikus aki a 22-es előválasztáson Márki-zay Péter mozgalmának színeiben ugyan nyert, de a választáson már vereséget szenvedett, azt hangoztatta, a hitelesség a legfontosabb.

Bár a rendezvénynek a Mindenki Magyarországa Néppárt EP-kiviselőinek és EP-programjának bemutatásáról kellett volna szólnia. Márki-Zay Péter beszédének fő témája Orbán Viktor volt. Azt mondta, a kormánypárt azért retteg a bukástól, mert az végleges lehet számára.

Mint mondta:

"Ők félnek attól, hogy lógni fognak"

A politikus üzent az ellenzéknek is. Szerinte nem szabad olyanokra szavazni, akik megosztják az ellenzéket, az árulókat pedig meg kell büntetni. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató