2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Két nőt is meg akart erőszakolni Tatabányán egy férfi, a rendőrök most elfogták

Egy héten belül két nőre is rátámadt az a 25 éves tatabányai férfi, akit múlt hét pénteken végül elfogtak a rendőrök. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint az első támadásról február 9-én a kora reggeli órákban érkezett bejelentés: az ismeretlen tettes Tatabányán ütlegelt és földre lökött egy nőt, akit szexuális cselekményre akart rávenni. Miután ez nem sikerült, elvette a nőnél lévő pénzt, majd elmenekült. 

A rendőrség nagy erővel kezdte el keresni a támadót, az ügyben végül néhány nappal később történt áttörés, amikor múlt pénteken a férfi ismét erőszakoskodott egy nővel, aki ellökte magától támadóját, és elfutott a helyszínről, majd azonnal bejelentést tett a rendőrségen, és részletes személyleírást adott a férfiről. A rendőröknek sikerült azonosítania, és aznap elfogták a 25 éves helyi férfit, akinek lakásán megtalálták azt a hátizsákot is, amely nála volt az aznapi támadásnál, és amelyről a második sértett leírást adott. 

V. Kristóf ellen szexuális erőszak és annak kísérlete, valamint kifosztás gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság el is rendelt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató