2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Jámbor Bandi: "A Szikra Mozgalom egyik tagja támadt a Fidesz irodájára"

Jámbor "Antifa" Bandi a közösségi oldalán elismerte, hogy az egyik szutyok antifa társa támadta meg a józsefvárosi Fidesz irodáját.

Közben a támadót elfogta a rendőrség, aki elismerte tettét.

 

Alább a beismerés:

" Józsefvárosban nincs helye az erőszaknak!
Kedd éjjel értesültem róla, hogy a Szikra Mozgalom inaktív tagja volt az a férfi, aki betörte a józsefvárosi Fidesz iroda ajtajának üvegét. Legszívesebben elindítanám ellene a kizárási eljárást, ezt csak azért nem tudom megtenni, mert a Szikra elnöksége már kizárta. Nálunk a tetteknek van következménye.

Mélységesen elítélem az erőszakos cselekedetét, amellyel a betört ablak mellett leginkább a közösségünknek ártott. A kormánypropaganda egy éve teljesen alaptalanul támad minket azzal, hogy erőszakosak vagyunk. Minden bizonyíték azt támasztja alá, hogy hazudnak. Erre ez a srác teljesen egyedül, nem is józsefvárosi lakosként odamegy a helyi Fidesz irodához, és betör egy ablakot. A Szikrában többet helye nincs.

Az elmúlt hetek történései után mindannyiunkban ott van az indulat, amikor nem kapunk választ arra, hogyan kaphatott kegyelmet egy elítélt pedofil bűnsegédje, amikor a kormányzat próbálja eltolni magától az ügyet, amikor semmilyen választ nem kapunk arra, hogyan védik majd meg a gyerekeinket.
De az indulat nem igazolja az erőszakot, ezért kérjük ezután is arra a velünk szimpatizálókat, hogy ne az erőszakot válasszák! Az csak a hatalmasoknak kedvez.

A kár viszont valós. Az üveg betört. A nyolcadik kerületi Fidesz vezetőjének levelet írtam, és ezúton is felajánlom, hogy megtérítem a kárt. Ha ezt nem fogadja el a helyi Fidesz, abban az esetben egy józsefvárosi gyerekekkel foglalkozó civil szervezetnek fogom felajánlani az összeget.

Nem az erőszakra!"

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató