2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

K. Endre a múlt héten újra a vallomása megváltoztatására próbálta rávenni az egyik bicskei áldozatot

K. Endre találkozott a bicskei gyermekotthon egyik áldozatával – derült ki az RTL Klub Házon kívül című műsorából. A műsorban azt állítják, hogy ez már a második találkozó kettejük között.
Egy héten belül kétszer is találkozott a bicskei gyermekotthon áldozatával K. Endre. A fiú a Házon kívül műsorában azt állítja, K. Endre azt kérte tőle, hogy videóra mondja: a volt igazgatóhelyettesnek nincs semmi köze a gyermekotthonban történtekhez. Az áldozat azt állítja, tudatmódosító szerek hatása alatt volt, amikor beleegyezett, hogy elkészítsék a felvételeket,- írja az Index.

A második találkozón az RTL stábja is részt vett, igaz, csak a távolból készítettek felvételeket. A találkozón a bicskei gyermekotthon egykori lakója azt kérte, hogy töröljék a felvételeket, és ne is használják azokat a jövőben. K. Endre azonban arról beszélt, hogy azokat már továbbította ügyvédjének, aki segít majd tisztára mosni a nevét, ha megfelelőek lesznek erre a körülmények. Az áldozat azonban nem állt el kérésétől, így még a padon ülve mindhárom felvételt törölték K. Endre telefonjáról.

A bicskei gyermekotthon egykori lakója a műsorban elmondta, hogy K. Endre többször is kereste őt a szabadulása óta, volt olyan, hogy pénzt adott, bevásárolt, vagy cigarettát vett neki és családjának. Elmondta, 13 éves volt, amikor először zaklatta őt szexuálisan az igazgató.

Sírtam többször, nem beszéltem senkinek erről. Nagyon rossz volt. Rémálmaim vannak a mai napig mostanában. Többször riadok fel remegve… Egyszerűen az arcát meglátom… Gorombának, goromba feje volt. Bezárta a teraszajtót, vagy behúzta a redőnyt. »Mit szólsz? Kicsit besötétítenék.« Meg voltam rémülve

– fogalmazott. Elmondta, ekkor kezdett el drogokat is használni, hasonlóan több bentlakóhoz. Ez törte ketté ígéretes futballkarrierjét. A bicskei gyerekek sportéletét egyébként K. Endre szervezte, a fiút is gyakran ő vitte át az edzésekre. Azt mesélte: szoros kapcsolatban voltak, ami sokat jelentett az igazi család nélkül, gyermekotthonban felnőtt fiúnak. Emiatt nem tudja nem kedvelni.


Ezért sem mondott nemet akkor, amikor idén februárban K. Endre másodszor is találkozni akart vele. A találkozón K. Endre végig az ártatlanságát hangsúlyozta. „Majd lecseng, és ha eljön az igazság napja, akkor sok minden kiderül. Akkor majd fény derül arra is, hogy engem meghurcoltak, a köztársasági elnököt, itt politika az egész, tudod” – fogalmazott.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató