2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Őrjöng a DK: feljelentést tesz a párt és K. Endre azonnali letartóztatását követeli

A Demokratikus Koalíció szerint egyetlen percig sem maradhat szabadlábon az, aki folytatja az áldozatok megfélemlítését. 

Mint ismert, K. Endre a múlt héten újra a vallomása megváltoztatására próbálta rávenni az egyik bicskei áldozatot, ezt leplezte le a retek klub.

"Eddig és ne tovább! Nem történhet meg, hogy az Orbán-kormány által elnöki kegyelemmel kiengedett pedofilsegítő fényes nappal próbálja megfélemlíteni korábbi áldozatait, és a hatalom ezt hagyja, mert a fideszeseknek mindent szabad" - áll a szemkilövető párt közleményében. 

"A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz és K. Endre azonnali letartóztatását követeli"

- jelentették be, hozzátéve, hogy egyetlen percig sem maradhat tovább szabadon a "fideszes pedofilsegítő", aki a kegyelmi után ott folytatta az áldozatok megfélemlítését, ahol a letartóztatása előtt abbahagyta. Dobrevék szerint az a minimum, hogy ezek után elviszik a rendőrök. 

Kitértek arra is a közleményben, hogy nem lehet minden "fideszes pedofil" mellé TV-stábot és sajtótájékoztatót állítani. Szerintük rend és gyermekvédelem csak akkor lesz, ha már nem az Orbán-rendszerben fogunk élni. 

"Ez a hatalom ilyen, az Orbánhoz közel állóknak mindent szabad, és ez így is marad, amíg marad az Orbán-rendszer" - zárták a közleményt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató