2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Osváth Zsolt Magyar Péternek: "Mutass valami kézzelfoghatót"

Be kell látnod, hogy innen már nincsen visszaút. Ha tudsz valamit, akkor ki kell tálalnod – adta ki a morális utasítást Osváth Zsolt inluenszer Magyar Péternek.

A baloldali megmondóember videójában feltett számtalan kérdése azt tükrözi, bizonytalan Varga Judit exének hitelessége miatt, aki Osváth  szerint nemrégiben még az orbáni hatalom pengéit élezte. Mint megjegyezte, az is elképzelhetetlen, hogy a Kormány egy Navalnijt csináljon belőle, pláne a választások előtt.

A pedofilellenes tüntetésen felszólaló, máskor fiatalkorúak meztelen képeit “állítólag” megszerezni kívánó baloldali megmondóember láthatóan igyekszik kiköszörülni a hitelességén esett csorbát, így most Magyar Pétert kérdezte fel, leginkább a beígért atom ledobását sürgetve.

Mikor jönnek azok a bizonyos atomok? Merthogy amik itt történtek, azok az ilyen szilveszteri gigapetárdák, amiket így bedobtam a ház postaládájába a gangon, hogy nagyobbat szóljon gyerekként

- fogalmazott Osváth Zsolt a videója utolsó néhány érdekes percének egyikén.

Mint hozzátette, elhiszem és sajnálom, hogy minden egyes vágás, amit rajtad ejtenek, arra emlékeztet, hogy ennek a karnak a pengéjét te is élezted, de be kell látnod, hogy innen már nincsen visszaút.

Ha tudsz valamit, akkor ki kell tálalnod. Ez nem egy presszió, de ha gondolod, akkor tekintsd annak, mert ezt a választásokig nem lehet elhúzni.

Az influenszer ugyanakkor megjegyezte, számára nem szimpatikus, hogy Magyar Péter úgy mutogat visszafelé, mintha „nem abból a tortából falatozott volna”. Ezért szerinte Magyar Péter csak akkor tudja elnyerni a baloldali szavazók bizalmát, ha mutat végre valami kézzelfoghatót.

Osváth Zsolt persze arra is kitért, nagyon kíváncsi arra, hogy ha Magyar Péter helyzetbe kerülne, akkor folytatódna e a „buzik elleni háború”, illetve, hogy akkor házasodhatna-e. Ugyanakkor szólt arról is, hetekkel ezelőtt még gyanús volt a számára Magyar Péter felbukkanása, most már azt látom, hogy ennyire hülye nem lehet a kormány, hogy konkrétan egy Navalnijt csináljon belőled.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató