2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Szentkirályi Alexandra: Indul a Kamuméter

A sorozat első részében a Fidesz főpolgármester jelöltje a fél évtizede csak az ígéretek világában létező Városháza parkot mutatta be.

Közeleg a kampány, és ilyenkor jönnek az ígéretek is. Üres ígérgetésekben pedig Karácsony Gergely a legjobb. De vajon mi valósult meg öt évvel ezelőtti vállalásaiból? – tette fel a kérdést közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje Kamuméter néven új sorozatot indít azért, hogy ezt a kérdés megválaszolja. A kormánypárti politikus a Kamuméterben sorra veszi a Karácsony Gergely, jelenlegi főpolgármester eddigi legnagyobb vállalásait.

Az első videóban a Városháza parkot mutatta be, ahol Karácsony Gergely szép, zöld, szemléletformáló és kellemes parkot ígért.

Ami biztos, hogy ez a tér át fog alakulni egy városi köztérré, egy agorává – mondta öt éve a főpolgármester a Városháza parkról.

A videóban Szentkirályi bemutatja, hogy mi valósult meg az ikonikus tervből, a haladó kortárs szemléletből, a legszerethetőbb és legpestibb dologból, Budapest új főteréből és a többi lózungból.

Nem sok – hangsúlyozta. Hozzátette: a parkoló kicsit átrendezve, egy murvás sáv kijelölve, bent egy apró udvar.

Szomorú végignézni, ahogy Gyurcsány és Karácsony bánnak Budapesttel és az itt élőkkel, ennél ez a város sokkal többet érdemel. Budapesten változás kell

– mondta Szentkirályi Alexandra.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató