2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Országosan ismert pszichiátertől kért segítséget Magyar Péter miatt a család egyik barátja

„Tudtam, hogy a szülők nem fognak ilyen segítséget kérni, Judit meg pláne nem” – mondta a Mandinernek nyilatkozva a család egyik barátja.

„Társaságban többször találkoztam Magyar Péterrel, konkrét aggressziót nem tapasztaltam a részéről az ilyen eseményeken, de tudtam, hogy vannak problémák” – nyilatkozta a Mandinernek a család egyik jó barátja, akiről kérésére ennél többet nem árulnak el.

Kérdésükre, hogy milyen problémákról tudott, azt mondta,

Varga Judit férje gyakran beszélt tiszteletlen és megalázó hangnemben, bántó módon a feleségével.

Elárulta, ezek a dolgok annyira aggasztoták, hogy elment egy országosan ismert pszichiáterhez is, akivel név nélkül ismertette a helyzetet és tanácsot kért tőle, hogyan lehet segíteni olyasvalakinek, aki nem feltétlenül akar ebben részt venni.”

Mint mondta, ez körülbelül másfél évvel ezelőtt, tehát bőven a mostani botrány kirobbanását megelőzően történt. A szakember viszont csak annyit mondott, az érintett személynek kell magától meglátogatnia őt, különben nem tehet semmit.

A család barátja nem nagyon várt más választ, mégis megpróbálta, mert, mint mondta: „tudtam, hogy a szülők nem fognak ilyen segítséget kérni, Judit meg pláne nem”, mert egy vezető politikus nem akarja, hogy a nyilvánosság elé kerüljenek a férje ilyen jellegű problémái.

A család barátját kérdezték Varga Judit exférjének újdonsült politikai szerepéről is. Azt válaszolta, mivel Magyart eddig is nárcisztikus személyiségnek ismerte, egyáltalán nincs meglepődve, hogy most élvezi a sok figyelmet, amelyet kap.

Hogy Magyar Péter indulatai honnan eredhettek Varga Judit irányába, azzal kapcsolatban ez a forrás is megerősítette, amit már a lapnak nyilatkozva más is elmondott az ügyet közelről ismerők közül: Magyar nem tudta elviselni, hogy nem futott be akkora karriert, mint saját felesége.

(mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató