2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Magyar Peti elszabadult: mindenkit feljelentek, bukni fog a kormány, börtönbe kerültök!

A baloldal messiása szerint rettegnek a Karmelitában...

Mutatjuk Magyar legújabb vergődését:

Vajon miért rettegnek így a Karmelitában?

A goebbels-i propagandára hajazó rogáni médiacsatlósok példa nélküli lejárató kampányt indítottak ellenem a március 15-i rendezvényünk óta.

Csak a Mandiner-en (Orbán Viktor házi lapjában) 92 lejárató cikk jelent meg rólam, tehát naponta több, mint 12. Megszűnt a háború, eltűnt Soros és Brüsszel, maradt Magyar Péter.

Az Origo 32, hazugságoktól hemzsegő cikknél tart a héten. De ugyanígy vezető hír a TV2-ben, a közmédiában, az Index-en minden velem kapcsolatos aljas rágalom.

Az a közös ezekben a médiumokban, hogy mindet a Karmelitából irányítják, valamint, hogy egyik sem kérdezett meg a lejárató cikkek valóságtartalma kapcsán. Egészen vicces, hogy míg a Financial Times, az AFP hírügynökség, vagy Guardian fel tudott tenni kérdéseket, addig Rogán zsoldosai ezt egyszer sem tették meg. Természetesen minden cikkben névtelen forrásokra hivatkoznak és egészen nevetséges szintre süllyednek.

Tudtuk, hogy a rogáni propaganda miként működik, de ilyen intenzitású gyűlölet cumamira még nem volt példa. Ennek csak az lehet az oka, hogy ennyire még nem rettegtek a Karmelitában. Szerintem ezt jó teszik.

Természetesen megteszem az összes érintett médium és képviselője ellen a büntető feljelentést és elindítom a sajtó-helyreigazítási és személyiségi jogi pereket, de remélem, mire ezek lezárulnak, már nem lesz kin végrehajtani az ítélteket.

A korrupt hatalom bukását a propaganda bukása fogja követni. Addig is jó túlórázást, srácok! Rövidesen lesz időtök pihenni.

A hír szent, a vélemény szabad. Az új kormány bűncselekménnyé fogja nyilvánítani a propagandát.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató