2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Apáti Bence: Magyar Péter komcsi házmesterei miatt negyedik napja nincs oldalam

„Igen, már péntek reggel óta nincs oldalam. Mármint hivatalos. Az a bizonyos 42 ezer követővel bíró. Elmesélem, mi történt. A YouTube nem épp hazai pálya a jobboldal számára, tiltások, korlátozások, fenyegetések, figyelmeztetések várnak arra, aki a felületen nem a balos, libsi narratívát tolja”

– posztolta hétfőn délelőtt a privát Facebook-oldalán Apáti Bence, hogy péntek óta nem elérhető a hivatalos oldala.

Apáti azt írja, a Facebook személyazonossággal való visszaélés miatt tiltotta le az oldalt. Apáti szerint azután vált elérhetetlenné az oldal, hogy Magyar Péter oldalán kommentelt.

„A legutóbbi Apáti reagált például nagy, nagy szeretettel ajánlottam Magyar Péternek is. Ellátogattam az oldalára és néhány poszt alatt kommentben a figyelmébe ajánlottam a róla készített videómat. Másnap reggelre eltűnt az oldalam”

– írta Apáti, aki szerint Magyar Péter követői „kezdték el tömegesen jelenteni” az oldalát.

„Péntek reggel óta levelezek a Facebookkal, igyekszem minden lehetséges módon bebizonyítani, hogy a híresztelésekkel ellentétben én vagyok én, én vagyok Apáti Bence, de egyelőre nem jártam sikerrel. Küldtem képet a személyi igazolványomról, küldtem szelfit, ahogy a személyimet tartom, de semmi. A dolog persze minden bizonnyal meg fog oldódni, de azért bosszantó, hogy Magyar jelentgető komcsi házmesterei miatt negyedik napja nincs oldalam” – írta.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató