2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Szanyi Tibor üzent Poloska Péteréknek

„A közéletet művelni kell, persze nyilvánvalóan nem úgy, hogy kirohanunk az utcára és csápolunk a rohadt nagy semmire” – vélekedett a politikus.

Tisztelt utcabálozó hölgyek és urak, na most huhogjatok! – jelentkezett be legújabb TikTok-videójában az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (Iszomm) alapítója. Szanyi felidézi a videóban, hogy 2021-ben az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom volt az, amely civilek között keresett képviselőjelölteket az országgyűlési választásra „Te is lehetsz képviselő” jeligére.

Mint mondta, akkoriban többen kritizálták őket az ötletért, ezzel ellentétben Magyar Péter legújabb felhívása, aki szintén civil emberek között keres képviselőjelölteket, egészen más reakciókat kapott:

„Kedves utcabálozó hölgyek és urak! Kedvencetek, Magyar Péter meghirdette, ő is pályázati úton akar keresni jelölteket az európai parlamenti választásokra a még nem létező pártjának.

Ti pedig összevissza olvadoztok, micsoda innováció, jaj de fantasztikus, nekünk meg annak idején azt mondtátok, mi van haver, nincs jelöltetek?”

Végezetül Szanyi egy Magyar Péteréknek címzett jó tanáccsal zárta közlendőjét: „A közéletet művelni kell, persze nyilvánvalóan nem úgy, hogy kirohanunk az utcára és csápolunk a rohadt nagy semmire” – összegzett Szanyi Tibor.

@igenszolidaritas Na most huhogjatok olvadozó utcabálozók! Magyar Péter képviselőjelölteket keres, ti meg azt hiszitek ez innováció. A nagy francot! Huhoghattok! #magyarpéter #politika #magyarugar #magyartiktok #fyp #szanyi ♬ eredeti hang - igenszolidaritas

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató