2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Lopott adatbázisból dolgozik a Momentum a Kétfarkúak szerint

A Momentum név szerint küld leveleket olyan hegyvidéki választóknak, akik soha sem adták meg személyes adataikat a pártnak.

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke osztotta meg Facebook-oldalán Visi Piroska Hegyvidék polgármester-jelöltjének bejegyzését, amelyben azt állítja: a Momentum név szerint küld leveleket olyan hegyvidéki választóknak, akik soha sem adták meg személyes adataikat a pártnak.

Egy ilyen levelet kapott a fiam is a minap, aki szintén nem volt feliratkozva soha semmilyen momentumos adatbázisra – írta posztjában a politikus.

Szerint egy közös van a címzettekben: minden érintett részt vett a 2021-es ellenzéki előválasztáson, vagy azt követően jelentkezett segítőnek a közös ellenzéki kampányba – aminek az adatbázisát a pártoknak már törölnie kellett.

„Farkas Csaba minden bizonnyal szabálytalan eszközei miatt az eredmények már mindenképpen torzulnak. Mi civilek azonban csak törvényes eszközöket használunk a kampányban a továbbiakban is. A rosszat csak jóval lehet legyőzni!” – írta bejegyzésében Visi Piroska.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató