2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Barátja kezéről csaphatta le Magyar Péter az új barátnőjét

Kruchina Vince, a Volánbusz korábbi vezérigazgatója közölte, hogy már nem barátja Magyar Péternek. A beszámolók szerint ez azóta van így, hogy Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje politikai karrierbe kezdett.

Egy olvasói fotó viszont most arról árulkodik, hogy lehet, hogy nem a politika, hanem a szerelmi élet vert éket a két férfi közé.

Az eset előzménye, hogy Kruchina Vincét és testvérét ügyvédjelöltként védte Magyar Péter a 2006-os rendőrterror kapcsán. A Kruchina testvérpár ellen indult büntetőeljárás felmentéssel zárult és 2008-ban a Fiatalok a Polgári Magyarországért díját is megítélték nekik.

A mostani kialakult politikai helyzet kapcsán viszint Kruchina azt állítja, hogy már nem barátok Magyarral. A Tűzfalcsopot birtokába viszont egy kép került, amin Varga Judit és exférje, valamint Kruchina és feltehetően akkori barátnője, Vogel Evelin látható egy bulin. Csakhogy Vogel most Magyar Péter barátnője. Lehetseges, hogy a “jellembajnok” Magyar Péter korábbi harcostársa és barátja egykori szerelmével van együtt?

Attól függetlenül ugyanis, hogy nincs ok-okozati összefüggés, vagy időbeli közelség, komoly morális kérdéseket feszeget, hogyan lehet Magyar Péter a korábbi barátjának partnerével úgy, hogy amikor Magyar először bemutatta Vogelt a közvéleménynek, még szó sem volt Magyar és Kruchina barátsága végéről.

A Tűzfalcsoport információi szerint egyébént Kruchina Vince és korábbi partnere Vogel Evelin valamint a Magyar Péter Varga Judit házaspár nagyon jóban voltak, számos közös programot szerveztek.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató