2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

„Magyar Péter csak egy újabb baloldali politikus, egy újabb baloldali párttal” – Vitályos Eszter a baloldal üdvöskéjéről

„Bebizonyosodott, hogy hosszabb távon sem alkalmasságuk, sem tapasztalatuk, sem tehetségük nincs, úgy gondolom, hogy ebben az esetben is ez fog történni” – fejtette ki a kormányszóvivő Magyar elődjeiről.

Vitályos Eszter szerdán interjút adott a Demokratának, amelyben többek között kifejtette: Magyar Péter csak egy újabb baloldali politikus, egy újabb baloldali párttal. Hogy építheti valaki politikai karrierjét épp a családja elárulására, mint ahogy ezt Varga Judit volt férje, Magyar Péter tette? – teszi fel a kérdést a szerző.

„Mint nő úgy gondolom, hogy mélységesen elkeserítő, hogy ilyen lelki bántalmazásban és fenyegetésben kellett élnie egy ilyen álságos, arrogáns, erőszakos férfi mellett, aki sértettségében, és a hatalmi éhségében odáig süllyedt, hogy beállt baloldali politikusnak.

De nem ő az első baloldali üdvöske, jó néhányan felbukkantak már a baloldalon, akikről aztán bebizonyosodott, hogy hosszabb távon sem alkalmasságuk, sem tapasztalatuk, sem tehetségük nincs, úgy gondolom, hogy ebben az esetben is ez fog történni.

Mit várhatunk el egy olyan embertől, aki fizikailag és lelkileg is bántalmazta a feleségét, aki ország-világ előtt kifordul önmagából és a dollárbaloldal szekerét tolja? Hogy tudna ő hitelesen képviselni bárkit is?” – fogalmazott a kormányszóvivő.

„Ő csak egy újabb baloldali politikus immár, egy újabb baloldali párttal, már most kezébe vette őt a dollárbaloldal, a Bajnai-féle politikai koordinációval. Azon a térfélen mindig ugyanaz történik, a fizető gazdák nem változnak, csak a kirakat. Nem véletlen, hogy pártszövetségünk negyedik kétharmados győzelmét aratta, mert mi nem a levegőbe beszélünk, hanem a magyar emberekért dolgozunk” – jelentette ki Vitályos Eszter.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató