2024. május 17. - Paszkál
EUR : 386.16
USD : 355.15
Időjárás ikon15°10°

Poloska Péternek öltözve várják a Tisza támogatóit a debreceni nagygyűlésre

Dress code-ot hirdettek meg a szervezők a Tisza Párt debreceni nagygyűlésére, melyre Magyar Péter stílusú öltözetben várják a résztvevőket. A szervezők ezzel is az összetartozást szeretnék erősíteni.

A Tisza Párt május 5-i debreceni nagygyűlésére ugyan nem kötelező a "Magyar Péter style", azaz a fehér ing vagy póló farmernadrággal és fehér sportcipővel, ám a szervezők egy "kreatív kezdeményezésnek" tartják, amivel erősíthetik az összetartást és a közös elkötelezettséget.

A gyűlést a debreceni Kossuth térre hirdették meg vasárnap 14 órától 16 óráig. Már közel 1700 ember jelezte, hogy ott lesz, és több mint négyezer ember érdeklődik az esemény iránt.

"Csatlakozz hozzánk egy meghitt, inspiráló délutánra, ahol az anyaság minden szépségét és kihívását ünnepeljük. Az anyaság során betöltött szerepek sokrétűségére szeretnénk rávilágítani és azokat megünnepelni. Ezen a különleges napon szeretnénk támogatást és elismerést nyújtani minden anyának, miközben hangot adunk a nőket érintő legégetőbb társadalmi problémáknak.

Miért érdemes csatlakoznod?

Ez a különleges nap kiváló lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben megismerd azokat a társadalmi és politikai kezdeményezéseket, amelyek a nők életminőségét hivatottak javítani. Csatlakozz hozzánk ezen az inspiráló napon, hogy együtt ünnepelhessük az anyaságot, miközben közösen építünk egy támogatóbb és igazságosabb társadalmat minden nő és anya számára.

Köszönjük Facebook közösségünknek a kreatív kezdeményezést! Ennek jegyében bátran érkezhettek az eseményre “Magyar Péter style” öltözetben: fehér ing vagy póló vagy felső, farmernadrág, és fehér sportcipő.

Ezzel is erősítve összetartásunkat és közös elkötelezettségünket a társadalmi változások iránt.
Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az öltözet szabadon választható, nem számít milyen színeket viseltek, csak ünnepeljünk együtt! Nincs jobb, nincs bal, csak Magyar!" 

- olvasható a gyűlés Facebook-eseményének leírásában. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató